وی افزود: باتوجه به اینکه کودکان از لحاظ سیستم ایمنی ضعیفتر و برای ابتلا به بیماریهای ویروسی مستعدتر هستند، تعداد مراجعه به بیمارستانها و مراکز درمانی و در مواردی بستری آنها به دلیل ابتلا به آنفولانزا نیز افزایش یافته است.
حسین زاده میگوید: وقتی بیماری گسترده میشود، بدون شک شرایط بحرانی اعلام و امکانات لازم تامین شود، البته تاکنون تلاش کرده ایم از لحاظ تعداد پزشکان و شرایط بیمارستان، شرایط مطلوبی را فراهم کنیم.
رئیس بیمارستان ابوذر اهواز ادامه داد: زمانیکه تعداد مراجعه کنندگان و افراد بستری افزایش یابد، خدمات رسانی به بیماران دچار مشکل خواهد شد، ولی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پزشکان و کادر درمان، ویزیت و درمان کودکان در حال انجام است.
وی دوره بستری برای هر کودک در این بیمارستان را بستگی به شدت بیماری عنوان و اضافه کرد: اگر بیمار شرایط حادی نداشته باشد، به صورت سرپایی و باتجویز دارو درمان میشوند، اما کودکانی که سن کمی دارند، مستعد بیماریهای شدید هستند، دچار نقص سیستم ایمنی یا بیماریهای زمینهای باشند، باید بستری شوند و مداخلههای درمانی ویژه برای آنها انجام شود.
حسین زاده درخصوص وضعیت سرم و دارو در بیمارستان ابوذر گفت: درحال حاضر کمبودی در این رابطه وجود ندارد و کمبود جزیی سرم با مدیریت مصرف، کاهش تجویز آن از سوی پزشکان و تجویز انواع دیگر دارو شرایط عادی است.
پایان گزارش/