وی افزود : ۱۰ انجمن در زمینه پیویسی، محصولات این شرکت را استفاده میکنند، تولید این شرکت در ۹ ماه امسال ۱۲ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است که امیدواریم در پایان امسال افزایش بیشتری داشته باشد.
به گفته مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند، واحد SPVC با ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی بهطور مستمر و واحد EPVC هم بالای ۹۵ درصد ظرفیت اسمی در ۲ ماه گذشته تولید داشتهاند که رکوردی بیسابقه بوده است.
کریمی افزود : توسعه صنایع پاییندست به نفع ما و کشور است، زیرا افزون بر اشتغالزایی مانع خامفروشی میشود.
به گفته او فروش SPVC در ۹ ماه امسال ۲۱ درصد و EPVC نیز ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال به داخل افزایش یافته است، این موضوع نشاندهنده این است که صادرات این شرکت کاهش یافته و به داخل عرضه شده است به طوریکه در ۹ ماه امسال هیچ محصول EPVC صادر نکردهایم که این موضوع سبب شده است صنایع پاییندستی کشور بازار منطقه را در دست گیرند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند با فروش ۲۵ درصد محصولات به صورت اعتباری و اعتبارات اسنادی که مصوبه شرکت ملی صنایع پتروشیمی است، موافق است.
کریمی با اشاره به اینکه خوراک در دسترس سبب توسعه صنایع پاییندستی در کشور میشود، گفت: اروند ساخت یک واحد ۳۰۰ هزار تنی SPVC را در برنامه دارد که عملیات اجرایی آن در اوایل سال ۱۴۰۲ آغاز میشود که با بهرهبرداری از آن ظرفیت ۷۰۰ هزار تنی PVC به یک میلیون تن میرسد.
به گفته او این شرکت هدفگذاری کرده است که تا سال ۱۴۰۳ جزو صنایع سبز کشور شود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: هماکنون ۸۵ درصد محصولات شیمیایی و کاتالیست پتروشیمی اروند داخلی است.
کریمی بیان کرد : سود این شرکت در ۹ ماه امسال نسبت به پارسال افزایش داشته است، پیشبینی میشود سود این شرکت در پایان سال ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یابد.
پایان گزارش/