محمد جامع افزود: همه سازندگان، انبوه سازان و متقاضیان نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده، تاریخی، سکونتگاههای غیررسمی و در مجموع همه محلههای هدف بازآفرینی شهری میتوانند برای دریافت این تسهیلات درخواست دهند.
وی گفت: مالکان و صاحبان این طرحها با دارابودن پروانه ساخت از شهرداری و حداقل ۱۰ درصد پیشرفت کار و پایان مرحله پی سازی و همچنین امکان تعیین سند زمین میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی ادامه داد: متقاضیان برای بهره مندی از این تسهیلات باید به تارنمای شرکت بازآفرینی شهری ایران به نشانی https://udrc.ir/ مراجعه کرده و ثبت نام کنند.
این مقام مسئول اضافه کرد: در شهرهای با بیش از یک میلیون نفر جمعیت مانند اهواز حداقل ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۹.۵ درصد و از محل منابع داخلی بانک نیز ۱۰۰ میلیون تومان با نرخ ۱۸ درصد اعطای میشود.
جامع تعیین سند مالکیت را ضمانت لازم برای دریافت تسهیلات بازسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری عنوان کرد و گفت: ۲ طرح تشویقی وجود دارد که یکی از آنها اعطای تسهیلات کمک ودیعه اسکان موقت است و در کلانشهرها ۶۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۴۵ میلیون تومان با سود کم و بازپرداخت ۳۶ ماهه اعطا میشود.
وی افزود: یکی دیگر از طرحهای تشویقی این است که به استناد ماده ۱۶ قانون ساماندهی مسکن، شهرداریها موظف هستند به میزان حداقل تخفیف ۵۰ درصد هزینه، صدور پروانه را انجام دهند.