وی افزود: در قرآن و همه آیات و روایات آنچه درباره شخصیت والای زن آمده، تفاوتی میان زن و مرد از نظر کمالات انسان و مقامهای معنوی وجود دارد و هردو از این لحاظ یکسان هستند.
حجت الاسلام و المسلمین با بیان اینکه روایتهای تجسم یافته را در وجود حضرت زینب (س) میبینیم، ادامه داد: بانویی باشخصیت که در قیام عاشورا که به عنوان بزرگترین واقعه تاریخ است، از آغاز حرکت امام حسین (ع) از مدینه و رفتن به مکه و سپس کوفه و توقف در کربلا همراه برادرش بود.
کارشناس مسائل مذهبی حضرت زینب (س) را ادامه دهنده مسیر حضرت سیدالشهدا (ع) و قیام عاشورا عنوان و اضافه کرد: جملاتی که این بانو بر زبان آوردند، مایه سربلندی و افتخار بود، همانند جمله معروفی که فرمودند: ” جز زیبایی چیزی ندیدم” که این جمله نشان دهنده بی اعتنایی، شجاعت، فداکاری و سربلندی یک زن به ابن زیاد است.
وی میگوید: براساس گفتههای مرحوم استاد مطهری (ره)، مردم کوفه وقتی نام ابن زیاد را شنیدند، ترسیدند و رعب و وحشت وجودشان را گرفت و همین امر سبب شد تسلیم شوند، اما عقیله بنی هاشم با سربلندی جلوی این طاغی ایستاد، سپس در شام و در مجلس یزید با افتخار گفت: “هرآنچه میخواهی بر سر ما بیاور، اما بدان نام و یاد ما هیچگاه فراموش نمیشود و نام حضرت سیدالشهدا (ع) در تاریخ برای همیشه ماندگار است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده با بیان اینکه بخش مهمی از زنده ماندن نام و یاد امام حسین (ع) و واقعه عاشورا را مرهون فداکاری، بصیرت، آگاهی و شجاعت این بانوی بزرگ اسلام است، افزود: حضرت زینب (س) نه تنها منزوی و خانه نشین نبود، بلکه مسئولیت اجتماعی بر عهده داشت و از مسائل سیاسی و اجتماعی مطلع بود، البته وظایف خود در نقش مادری و همسری را به خوبی ایفا میکرد.
وی میگوید: اسلام این را از زنان میخواهد که حضوری که مسئولانه همراه با پاکدامنی در جامعه داشته باشند، ضمن اینکه شخصیت و زندگی حضرت زینب (س) را بشناسند و همانند این بانوی نمونه، شجاع، فداکار، آگاه و بابصیرت باشند و برای کشور سربلندی و افتخار به ارمغان بیاورند.
پایان گزارش/