«ضیف الله الشامی»، وزیر اطلاع رسانی این دولت بامداد امروز شنبه در واکنش به این پیشنهاد گفت: «کسانی که دستشان به خود یمنی‌ها آلوده است، تلاش می‌کنند که بعد از هفت سال، با این دعوت به گفت‌وگوها، از تبعات این جنایت فرار کنند.»

او ادامه داد: «این افرادی که دستشان به خود یمنی‌ها آلوده شده، پول‌هایی برای “سگ‌های ولگرد” می‌دهند تا برایشان له‌له بزنند و لکه ننگ جنایت‌‌هایشان را به نیابت از آن‌ها به جان بخرند.»

محمد علی الحوثی، عضو شورای سیاسی عالی یمن نیز در حساب توییتری خود نوشت: «[جلسات] رایزنی‌ به عنوان مقدمه‌‌ای برای گفت‌وگوی منتهی به راه حل در یمن برگزار می‌شود. این جلسات بعد از گفت‌وگوهای مقدماتی که سال‌ها بلافایده ادامه داشته، برگزار نخواهد شد.»

عبدالملک العچری، عضو هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن در گفت‌وگوها نیز گفت که «صلح برای ما هدف مقدسی است و اگر صلح عادلانه دیدیم، به سمت آن قطعا حرکت خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «هر بار که ما تلاش کردیم روزنه‌ای به سوی صلح ایجاد کنیم، با دروغ، ریشخند، تمسخر و فریب‌کاری روبه‌رو شد.»

خبرگزاری رویترز سه شنبه هفته گذشته به نقل از مسئولانی در شورای همکاری خلیج فارس گزارش داد که این شورا در حال بررسی ارسال دعوت به طرف‌های جنگ یمن از جمله انصارالله جهت مذاکرات و گفت‌وگوها در پایتخت عربستان سعودی است.

مسئولان شورای همکاری خلیج فارس گفته بودند که در صورتی که انصارالله و دولت نجات ملی یمن موافقت کنند، این مذاکرات 29 مارس تا هفت آوریل انجام خواهد شد.

بر اساس ادعای این منابع، مسئولان انصارالله یمن در صورت موافقت با حضور در این مذاکرات در شهر ریاض، تضمین‌های امنیتی دریافت خواهند کرد.

بر اساس گزارش رویترز، عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن بر انجام این گفت‌وگوها موافقت کرده است.

جنبش انصارالله یمن به عنوان مشارکت کننده در دولت نجات ملی این کشور گفته است ریاض یا ابوظبی نمی‌تواند میزبان این گفت‌وگوها باشد، چرا که روزانه یمن  از سوی امارات و عربستان سعودی بمباران می‌شود و لازمه این مذاکرات توقف حملات و لغو محاصره یمن است.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*