روز ملی خلیج فارس، هویت تاریخی ایران و یادآور اقتدار
در تقویم ملی ایران، دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس نامگذاری شده است.
در تقویم ملی ایران، دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس نامگذاری شده است.
محسن شجاعی راننده و محافظ شهید سپهبد محمد ولی قرنی بود که تا لحظه شهادت ایشان توسط گروه فرقان کنارش بود؛ در این گزارش زوایای مختلف زندگی سپهبد قرنی را به نقل از این محافظ میخوانیم.
نوروز در ایران باستان پیشینهای کهن دارد. قدمت نوروز و وجود این جشن به دوران پیش از شکلگیری ایران و قبل از دوره مادها و هخامنشیان برمیگردد ولی نام آن در اوستا نیست.
پژوهشگر ادبیات و تاریخ با بیان این که میرزا تقیخان درباره پیشرفت ایران بسیار حساس بود و دائم به قدرت و رشد ایران فکر میکرد، گفت: امیرکبیر ایران و جهان خودش را به خوبی میشناخت، تلفیق درکمندی و دردمندی بود و درک روشنی از روزگار و دردهای آن داشت.
روحانیت در تاریخ کشورمان همیشه به عنوان حامی مردم و عامل بیداری و مبارزه بر علیه مستکبران پیشگام بوده اند.
امروزه که اکثر جوانان بی تفاوت از کنار پیشینه ی جامعه ای که از آن آمده اند میگذرند، نویسنده جوانی با گردآوری ضرب المثلهای ایلی شناخته شده سعی در زنده نگه داشتن فرهنگ سابق نموده است.
قسمت دهم و پایانی «تارکد» ماجرای انفجار دفتر نخست وزیری را واکاوی میکند.
صبح ۱۱سپتامبر ۱۹۷۳ کودتای «آگوستو پینوشه» علیه دولت قانونی «سالوادور آلنده» شیلی را وارد عصر جدیدی کرد. عصر اعدامهای دستهجمعی، تبعیدهای دستهجمعی و زندانهای دستهجمعی؛ دستههای زیادی قربانی شدند و یکی از آن دستهها بازیگران «حکومت نظامی» بودند.
تعدادی از شاعران به مناسبت سالروز شهادت «رئیسعلی دلواری» محفلی ترتیب دادند و از این دلیر تنگستان به عنوان غیورمردی یاد کردند که با جانفشانیهای خود، روباه پیر را درمانده کرد.
اگر علامه «محمدباقر مجلسی» در قید حیات بود و اقدامات ۴۰۰ سال پیش خود را در مقابله با ناهنجاریهای جامعه انجام میداد، رسانههای غربی او را به عنوان یک دانشمند افراطی شیعه معرفی میکردند که چرا جلوی شرابخواری و جنگهای طایفهای را میگیرد و چرا در مسائل اجتماعی دخالت میکند.