محمود منصوری با اشاره به اینکه سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت گامی خیرخواهانه برای کمک به نیازمندان است، افزود: بیشتر این تسهیلات از منابع داخلی کمیته امداد و بخشی از محل سپرده گذاری خیران در صندوق پرداخت میشوند؛ خیران با حمایت مالی خود میتوانند در پرداخت تسهیلات بیشتر به اقشار آسیب پذیر کمک کنند.
سرپرست صندوق قرضالحسنه امداد ولایت خوزستان با اشاره به طرح قرض ماندگار گفت: خیران در این طرح میتوانند با سپردن مبالغ نذرها یا منابع بلاعوض خود به صندوق امداد ولایت برای ارائه تسهیلات به تعداد بیشتری از مددجویان و سایر نیازمندان جامعه کمک کنند.
وی هدف از ایجاد و تاسیس صندوق را جذب منابع مردمی در راستای ترویج فرهنگ قرضالحسنه دانست و افزود: افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات قرضالحسنه برای کارگشایی، پرداخت ودیعه تعمیرات و احداث مسکن، اشتغال و کارآفرینی و ارائه تسهیلات درمانی و فرهنگی به نیازمندان جامعه از جمله اهداف راه اندازی این صندوق از سوی کمیته امداد است.
منصوری بیان کرد: صندوق امداد ولایت خوزستان در سال گذشته نیز بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به ۹ هزار فقره تسهیلات در بخشهای مختلف بدون سود با کارمزد کم و ضمانت آسان به مددجویان و نیازمندان پرداخت کرده است.
سرپرست شعب صندوق قرضالحسنه امداد ولایت خوزستان ادامه داد: برای توانمندسازی نیازمندان و مددجویان خوزستانی از اول امسال تاکنون، مبلغ ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات از اعتبارات هم افزایی بانکهای مهر و رسالت به سه هزار و ۵۰۰ مددجوی کمیته امداد و نیازمندان پرداخت شده است.
وی افزود: با همکاری نیکوکاران، بخشی از منابع قرض الحسنه از طریق سپرده گذاری مردم تأمین میشود که از این سپردهها برای تسهیلات قرض الحسنه استفاده شده است.
منصوری گفت: بازپرداخت اقساط هم منبع جدیدی است برای رفع نیاز کسانی که به ما مراجعه میکنند.
۱۳۰ هزار خانوار در استان خوزستان زیر پوشش کمیته امداد هستند.
پایان گزارش/